het mysterie van het verdwenen schilderij.....

Wil jij echt eens iets bijzonders en spannends doen? Kom dan ons detective spel 'het mysterie van het verdwenen schilderij' spelen. Een uitdagend avontuur, waarin je met elkaar actief binnen en buiten bezig bent om het mysterie op te lossen. 
Leuk voor gezinnen, vriendengroepen, teams, collega's en (kinder)feestjes.

Je start met een lekker drankje en krijgt van ons het politiedossier overhandigd. In dat dossier vind je alle aanwijzingen om het mysterie op te lossen. Maar dat doe je niet zittend achter een tafel: al lopend en puzzelend verken je de directe omgeving van het keukengemaal en het stadje Bronkhorst, zoek je naar aanwijzingen en los je het mysterie op, althans dat hopen wij!

  • Om het spel op te kunnen lossen, adviseren wij een leeftijd van ongeveer 12 jaar. Maar voor jongere kinderen is er meer dan voldoende mogelijkheid om actief mee te doen in het spel door het zoeken van aanwijzingen!
  • 2-6 deelnemers per team
  • Duur ongeveer 75 minuten
  • Ook met meer teams tegen elkaar te spelen
  • Uiteraard te combineren met een heerlijke lunch of borrel(plank)!


Tot slot: het is nodig dat je even reserveert!

de kosten

We hebben twee leuke arrangementen samengesteld! De kosten per persoon zijn afhankelijk van het arrangement dat je kiest, zie hiernaast. 
Wil je met meer dan 6 personen het spel spelen? Dat kan uiteraard! We maken dan 2 (of meer) groepen. Je betaalt dan de prijs per persoon afhankelijk van de grootte van de groep.