vergaderen op een unieke plek..

  • exclusief gebruik van de locatie
  • inspirerende locatie - tussen de kunst!
  • lunch en diner: van eenvoudig tot sterrenniveau
  • eventueel te combineren met het detective spel


Op één van de mooiste plekken in de Achterhoek ligt Het Kunstgemaal, een unieke vergaderlocatie in Bronkhorst. Hier vergader je met een subliem uitzicht over de uiterwaarden van de IJssel. Je vergadering vindt plaats in de afzonderlijke expositieruimte van Het Kunstgemaal of in het restaurant van Het Keukengemaal. Je zit letterlijk tussen de kunst en je kunt je laten inspireren door telkens wisselende exposities. De koffiemomenten, lunch en eventueel diner vinden plaats in Het restaurant van het Keukengemaal. Als vergaderbreak is een bezoek aan Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland, zeker aan te raden. Je wandelt hier in enkele minuten naartoe eventueel in combinatie met het detective spel.

Uiteraard verzorgen wij de dag optimaal, met goede koffie en thee, een heerlijke lunch en een middagbreak. Dit doen we in de vorm zoals jij dat graag wilt. De dag kan afgesloten worden met een diner: dat kan van eenvoudig en goed, tot een BBQ of een diner op sterrenniveau. 

Kortom: op zoek naar een lichte, moderne en inspirerende vergader locatie waarin we de dag invullen zoals jij dat graag wilt? 
Welkom bij Het Keukengemaal!